Portfolió 1.1

Nagy örömmel változtattam a portfóliómon, mivel megérkezett Schauermann Tamás grafikus barátom ajánlója. A legújabb verzió (1.1) megtekinthető a Béhance bemutatóoldalain is.

[metaslider id=3931]

https://www.behance.net/gallery/28986871/Portfolio-2015

Letöltés emitt!

schAjánlani Kisantit. Hmm. Minek? Ha valaki végigböngészi a munkáit rá fog jönni, hogy olyan ügyfele​i vannak, aki​k​ sok évig vele dolgoztatnak folyamatosan.

Akkor is, amikor iskolaigazgató volt, mindezt csak csökkentett elérhetőséggel, megnyirbált „ügyfélfogadási időben” tudta tenni. Mégis valami miatt fennmaradtak ezek a kapcsolatok, megmaradtak ezek a munkák.

Másrészt az is kiderül a portfólióból, hogy sok mindenben otthon van Kisanti, a használattól a tanításig. S ez leginkább a tudatosságra van áldásos hatással. Márpedig kevés dolog van, ami fontosabb egy grafikus esetében, mint a tudatosság.

A grafikus szolga. Nem is, inkább így: Szolga. Kisanti pedig azzal az örömmel és nyitottsággal szolgálja az ügyfeleit, ami miatt ezekből az ügyfelekből partnerek, majd sokukból barátok lesznek.

Aztán Kisanti művész is. Meg tanár. S ez a kombináció a tapasztalatom szerint olyan kiegyensúlyozottságot eredményez, ami megint csak ritka érték, rejtett erősség.

Ja, és végül Kisanti a barátom. Így amit az imént leírtam semmiképp sem objektív. Ellenben mindenkinek szubjektív véleményévé válhat, aki kipróbálja milyen is Kisantival együtt dolgozni.

— Schauermann Tamás grafikus — Craetive Grafikai Műhely, Pécs —

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.