Tudós tanár program

pihenes
A „TÁMOP-4.1.2.B.2-13/1-2013-0011 Pedagógusképzés, pedagógus-továbbképzés megújítása a Közép-dunántúli régióban” elnevezésű nyertes pályázatunk keretében a 2. témában az Iskolakultúra folyóirattal együttműködve Tudós tanár programot indítunk.
Mit is szeretnénk? Az elképzelésünk az, hogy felkutassuk, azokat a Közép-Dunántúli régióban a közoktatásban dolgozó pedagógusokat, akik mindennapi munkájuk mellett kutatómunkával is foglalkoznak, illetve hajlandók az eddig elkészült, vagy ezután elkészülő, különböző műfajú tudományos közleményeik publikálására. Számukra biztosítunk publikálási lehetőséget az Iskolakultúra folyóirat hasábjain, illetve a projekt már működő honlapján (www.tanarkepzohalozat.hu). Az Iskolakultúra tanulmányokat vár, míg a honlapon – elsősorban – az oktatással, neveléssel kapcsolatos írásműveket várunk (recenziók, beszámolók tanulmányi utakról, jó gyakorlat ismertetése stb.), de más, tudományos igénnyel megírt írást is szívesen fogadunk.

Előreláthatólag a jövő év első felében a legsikeresebb résztvevők számára tapasztalatcserét is szervezünk.
Kérjük, tájékoztassa kollégáit erről a lehetőségről. Publikálásra kész anyagokat már most is (és folyamatosan az elkövetkező egy évben) szívesen fogadunk a gyore.geza_at_almos.uni-pannon.hu e-mail címre. A részletekről is a jelzett e-mail címen érdeklődhetnek.

Üdvözlettel:
Dr. Györe Géza
adjunktus
a 2. téma vezetője
Pannon Egyetem
MFTK
Neveléstudományi Intézet

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.