Kisanti portfólió 2015

portfolio_kisanti

Összegyűjtöttem egy kis válogatást 15 év grafikai munkáiból. Várom a hozzászólásaitokat alant a kommentben. A PDF elérhető, letölthető a cikkből.

portfolio_kisanti_2

A portfólió letölthető innen.

Ha Kisantira és a közös munkákra gondolok, semmiből felépülő ötletelések, éjszakába nyúló korrektúrák és újrakorrektúrák, utolsó pillanatos csodaprojektek — és ezek mögött sok közös gondolkodás (de nemcsak munkáról) és egy kibontakozó barátság jut eszembe. Meg aztán az a stabil megbízhatóság, türelem, amivel hozzánk viszonyul mindig.

Olyan évről évre visszatérő projektek grafikai munkáit készíti számunkra, mint a Nagymarosi Ifjúsági Találkozó, az éves katolikus ifjúsági programokat hirdető kiadványunk, vagy az ifjúsági világtalálkozók és hazai testvérrendezvényeik arculata, kiadványai, termékdizájnjai. Születtek könyvek és hozzájuk borítók, koncertmeghívók, plakátok, szórólapok, leporellók — és még mennyi minden! És a fiókban még van számtalan megvalósításra váró ötlet.

Szeretem az ötleteit. Egyszer például az egyik Nagymarosi Levélen felbukkant egy kismadár (neve is lett: Csirip), végigrepülte a találkozóhoz kapcsolódó kiadványokat – és akikhez eljutott, megszerették, és ezt vissza is jelezték. Spontán, kérdés nélkül.

Mindig izgalmas figyelni, ahogy új és új technikák kerülnek terítékre, és állják meg helyüket élesben Kisanti keze alatt. Munkája nyomán megújulnak azok a kiadványok is, amelyeket évről évre megjelentetünk — mindig akad egy új ötlet, ami a visszatérő projekteknek is új színt, új formát ajándékoz.

Így hát remélek még sok közös munkát, ötletelést, éjszakázást, korrektúrát és újrakorrektúrát. Köszönjük, Kisanti!

Kámán Veronika — MKPK IB

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.